date_range 24 juli 2018 person Herman Jurgens

Met enige trots willen wij u melden dat met ingang van het nieuwe seizoen 2018-2019 volleybalvereniging Vrijstad met een compleet nieuw damesteam zal gaan starten. Dit nieuwe damesteam zal uitkomen in de recreantencompetitie van de NeVoBo.

Het nieuwe damesteam zal gaan starten in de op een na hoogste klasse; namelijk de B-Poule. Daar was een plek vrijgekomen. Vanwege het feit dat er zich 4 nieuwe dames hadden aangemeld bij Vrijstad besloot het bestuur in overleg met de dames om direct contact te zoeken met de bond om navraag te doen of Vrijstad hiervoor in aanmerking kon komen.

Nadat er groen licht was gekomen vanuit de bond is de procedure voor aanmelding direct gestart. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een definitieve toezegging, waardoor deelname aan de competitie gegarandeerd is.

Vrijstad is een kleine en gezellige volleybalvereniging en heeft een enthousiaste groep recreanten. De training op dinsdagavond vind plaats onder begeleiding van een deskundige trainer. Na een warming-up wordt er aandacht besteed aan techniek, tactiek en het oefenen van diverse spel situaties. We sluiten elke trainingsavond af met een onderlinge wedstrijd.

V.V.Vrijstad traint op dinsdagavond in de sporthal van het Sport en Event Center te Beusichem en kan altijd enthousiaste leden gebruiken, of het nu is om wekelijks een balletje te slaan of om recreatievolleybal in toernooivorm te spelen, het is allemaal mogelijk. Kom gerust eens langs op dinsdagavond. Er wordt getraind van 20.00 uur tot 22.00 uur. www.vvvrijstad.nl