Inloopavonden v.v. Vrijstad

date_range 23 augustus 2018 person Herman Jurgens

De zomervakantie is bijna voorbij en het nieuwe sportseizoen staat weer voor de deur. Tijd om de sportschoenen weer eens uit de kast te halen. Als Vrijstad vinden wij het belangrijk om zoveel mogelijk mensen aan het bewegen te krijgen en Volleybal is daar bij uitstek geschikt voor. Daarom bieden wij u de kans om kennis te komen maken met recreatief volleyballen bij Vrijstad.

Gedurende de maand September houden wij elke dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur open volleybalavonden. U bent van harte welkom in het Sport en Event Center, Rijsbosch 3, in Beusichem.

Vrijstad is een kleine en gezellige volleybalvereniging en heeft een enthousiaste groep recreanten. De training op dinsdagavond vind plaats onder begeleiding van een deskundige trainer. Na een warming-up wordt er aandacht besteed aan techniek, tactiek en het oefenen van diverse spel situaties. We sluiten elke trainingsavond af met een onderlinge wedstrijd.

Momenteel bestaat onze vereniging uit 3 mixteams, die allen uitkomen in de recreantencompetitie van de NeVoBo. Vanaf dit seizoen starten wij ook met een damesteam, eveneens uitkomend in de recreantencompetitie van de NeVoBo. Tevens hebben wij ook een groep recreanten, welke alleen trainen en geen competitie spelen. Ook dat is mogelijk binnen v.v. Vrijstad. Kom vrijblijvend langs en maak kennis met onze vereniging tijdens de open avonden!

WIL JE RECREATIEF VOLLEYBALLEN ….. KOM DAN NAAR V.V. VRIJSTAD!

Voor meer informatie over Volleybal Vereniging Vrijstad kunt u terecht op www.vvvrijstad.nl of stuur een e-mail naar info@vvvrijstad.nl.