Nieuwe website v.v. Vrijstad!

date_range 10 september 2018 person Herman Jurgens

Met enige trots presenteren wij als volleybalvereniging Vrijstad onze nieuwe website aan u.

Onze ‘oude’ website dateerde alweer van 2007 en was hard aan vervanging toe. In de afgelopen tijd is er hard gewerkt aan het ontwerpen en vormgeven van een compleet nieuwe website. Modern qua uitstraling, fris design en compleet van deze tijd.

Het resultaat mag er zijn. Compleet nieuwe look and feel maken dat deze website overzichtelijk en fijn is om te bekijken. Vernieuwde presentatie over alle aspecten binnen onze vereniging.

Uiteraard zijn wij ook onze trouwe sponsoren niet vergeten. Overzichtelijk gepresenteerd en d.m.v. een directe link toegang tot hun eigen website.

Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven.

Wij zijn benieuwd hoe u onze website vind. Laat het ons weten d.m.v. een mail te sturen naar onderstaand emailadres.

redactie@vvvrijstad.nl