Gezonde Volleybowls bij Vrijstad!

date_range 24 oktober 2018 person Herman Jurgens

De VolleyBowl is de nieuwe healthy pleasure voor sportliefhebbers en werd afgelopen zomer door de NeVoBo, in samenwerking met hun partner Rabobank tijdens Volley 2018 geïntroduceerd.

Doel: De VolleyBowl is het symbool van het foodprogramma van de NeVoBo, waarbij volleybalclubs geïnspireerd worden om aan de slag te gaan met een gezonder kantineaanbod. Groente en fruit op een aantrekkelijke visuele manier presenteren in je sportkantine, waardoor de sporters, supporters, trainers en andere bezoekers van de sportkantine nu ook een gezondere en bewustere keuzes kunnen maken.

Volleybalvereniging Vrijstad heeft via de NeVoBo beslag weten te leggen op deze VolleyBowls en heeft als start voor een potentiële gezonde sportkantine in samenwerking met het Sport en Event Center in Beusichem tijdens de Algemene Ledenvergadering aan alle leden een gezonde VolleyBowl overhandigd. Volledig gevuld met gezond vers fruit en groente.

De leden van Vrijstad waren verrast door deze gezonde traktatie en waren zeer enthousiast over de samenwerking met het Sport en Event Center en de uitvoering door het bestuur van v.v. Vrijstad..

In navolging van deze overhandiging van de gezonde VolleyBowl aan de leden gaat het bestuur van Vrijstad in gesprek met het Sport en Event Center om te kijken wat de diverse mogelijkheden zijn om de sportkantine gezonder te maken.