Goed resultaat voor Mix 2

date_range 23 november 2018 person Herman Jurgens

2e toernooidag van VV Vrijstad 2 d.d. 27 oktober in de IJsselhal in IJsselstein.

Dit keer een verslag helaas vanaf de zijlijn i.v.m. mijn enkelblessure. Ons team bestaat vandaag uit: Anita, Simone, Tamara, Martin, Rob en onze “gastspeler” Herman.

1e wedstrijd tegen Bourgondie 2 :
Er wordt heel slordig gespeeld en de communicatie is 0,0. Gelukkig door de super opslagen van Rob worden er weer wat punten gescoord, maar helaas niet genoeg om de 1e set te winnen, 16-22.

Ook de 2e set gaat het niet goed ondanks de redding van Anita met haar voet en de kopbal van Martin. 16-23 is de eindstand.

2e wedstrijd tegen VV Boni 3 :
De pauze heeft goed gedaan, want er wordt gecommuniceerd. Iedereen is alerter en er wordt beter samengespeeld. Ook heeft de tegenpartij moeite met de opslagen van Rob. Er is sprake van meer teamwork en dat resulteerde in 2 gewonnen sets. 15-21 en 14-25.

3e wedstrijd tegen VOC Maarssen 1 :
Beide teams zijn aan elkaar gewaagd; leuke rally’s en meer tegenstand dan voorgaande wedstrijd. Na een sneaky bal van Tamara worden er gelukkig weer wat punten gescoord, maar helaas de tijd is tekort en de 1e set worden de punten gedeeld 19-19.

De 2e set wordt er harder gewerkt door de teamleden. Na weer zo’n sneaky bal van Tamara en de super redding van Simone gaan de punten naar vrijstad, 20-11.

4e wedstrijd tegen Vives 3 :
En dan alweer de laatste wedstrijd. 7 punten zijn er al binnen, maar natuurlijk willen ze er nog meer halen. Het loopt lekker met af en toe wel wat rommelballen. Ook hier zijn er lange rally’s met heel veel ballen over het midden die allemaal afgemaakt worden door Rob!  Dus lest best en de punten zijn allemaal voor vrijstad. 12-23 en 15-21.

Het eindresultaat van deze toernooidag is 11 punten voor Vrijstad 2, met dank aan Herman voor het opvullen van de plaats van de 3e man.

Man of the match: Rob!