Jubilaris bij v.v. Vrijstad!

date_range 28 december 2018 person Herman Jurgens

Dinsdagavond 18 december 2018 werd Hans Lagerberg als jubilaris van volleybalvereniging Vrijstad even in het zonnetje gezet.  Hans is maar liefst 30 jaar lid van Vrijstad.

Hans werd voorafgaand aan de training even naar voren gehaald, kort toegesproken door de voorzitter en onder applaus van de andere aanwezige leden verrast met een bos  bloemen en een cadeaubon. 30 jaar lid  van een sportvereniging is tenslotte niet iets wat zomaar aan ons voorbij kan gaan.

Hans: Ik wist wel dat ik het “oudste” lid van Vrijstad ben, niet in leeftijd maar in lengte van lidmaatschap.

Ben bij Vrijstad gaan volleyballen toen zij verhuisden naar Beusichem, dat was dus 30 jaar terug. Ik heb zo’n beetje alle ups en downs meegemaakt, ooit speelden er meerdere competitie teams, inclusief een jeugdteam.

De wisselwerking met die ander vereniging Shot is ook onderdeel van onze historie. Veel van onze huidige leden hebben zowel een shirt van Vrijstad als van Shot in hun verzameling.

De tand des tijds heeft langzaam vat gekregen op de vereniging en ook op mijzelf. Na vele jaren competitie in allerlei vormen, beperk ik mijn activiteiten nu tot een wekelijkse training, vaak inclusief een onderling partijtje.

Maar dan moet er ook gewonnen worden.!!

redactie@vvvrijstad.nl