Volleyballen bij Vrijstad!

date_range 10 januari 2019 person Herman Jurgens

Is uw goede voornemen voor 2019 meer bewegen? Of wilt u kennis maken met de (recreatieve) volleybalsport? Goed nieuws: Volleybalvereniging Vrijstad is op zoek naar nieuwe leden. Zowel dames als heren zijn welkom.

Gedurende de maanden januari en februari houdt Volleybal Vereniging Vrijstad open trainingsavonden. U bent, geheel vrijblijvend, van harte welkom om mee te trainen op dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in het Sport en Event Center, Rijsbosch 3, in Beusichem. Ook wanneer u vroeger gespeeld hebt en de bal weer wilt oppakken, is dit een ideale mogelijkheid.

Welk niveau u heeft, beginnend of gevorderd, maakt ons niet uit. Wij vinden dat iedereen met plezier bij ons moet kunnen volleyballen in een ontspannen sfeer, het gaat om het plezier in bewegen en een stukje gezelligheid.

Vrijstad is een kleine en gezellige volleybalvereniging en bestaat momenteel uit zo’n 30 leden, verdeeld over 4 recreanten competitieteams ( 3 mixteams en een nieuw damesteam ), en tevens een groep recreanten die gewoon lekker willen volleyballen, maar géén NeVoBo wedstrijden in competitieverband spelen. Training vindt plaats onder begeleiding van een deskundige trainer. Maak kennis met de vereniging en proef de sfeer tijdens de open avonden. U mag 3x gratis meetrainen alvorens u besluit of volleybal uw sport is en of u lid van onze mooie vereniging wilt worden.

Vindt u volleyballen leuk en denkt u dat Vrijstad uw vereniging kan worden?

Kom eens kijken op een dinsdagavond. Neem uw sportkleding mee en volleybal vrijblijvend mee om te zien of het iets voor u is. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.vvvrijstad.nl of neem via onderstaande link contact op met onze technische commissie. Zij staan u graag te woord en kunnen u adviseren over de diverse mogelijkheden.

tc@vvvrijstad.nl