Wisselvallige Toernooidag Vrijstad Mix2

date_range 10 november 2022 person Herman Jurgens

Zaterdag 5 november afgesproken om met zijn allen om 9.00 uur te verzamelen bij de carpool in Culemborg. Tamara haalt Martin en Ria op en Anita rijdt samen met Rob en André. Anita heeft André zover gekregen om een keertje gezellig met ons mee te spelen. Bedankt André!

We starten de ochtend eerst met een kopje koffie in sporthal Weide Wereld in Vleuten. Ik vind het persoonlijk een gezellige sporthal/ buurtcentrum. Er is ook een grote groep jonge lui aanwezig die diverse soorten dansworkshops volgen. Gezellige drukte!

1e wedstrijd tegen Lunetten 3:

Zoals vaak bij onze eerste wedstrijd tijdens een toernooi moeten we even warm draaien en worden er nog hier en daar wat foutjes gemaakt. Even wennen.

Beide teams zijn erg aan elkaar gewaagd. Lange rally’s worden er diverse keren gespeeld. Maar helaas wordt de eerste set verloren met 16-13.

De tweede set een stapje erbij. We gaan gelijk op en eindigen met een gelijke stand. Het laatste punt is helaas in ons nadeel. Ook deze set verliezen we dus met 17-16.

2e wedstrijd tegen Lunetten 4:

Fijne wedstrijd. Beide sets gewonnen. Als alles loopt dan loopt het ook goed! Mooie aanvallen van Rob, Martin en André. Er wordt veel afgeblokt. Het hoeft niet altijd hard maar goed plaatsen scoort ook! Anita had een mooie serie met haar service met diverse punten achter elkaar! De tegenstander heeft een goede middenaanvaller maar Rob en Martin blokken veel af. Top gedaan. ( 20-17 en 18-14 ).

Na de tweede wedstrijd moesten we fluiten en tellen.

Zoals elk toernooi klimt Martin weer op de bok en tellen Anita en Ria de wedstrijd. Dank!

3e wedstrijd tegen Utrecht 5:

Derde wedstrijd tegen Utrecht 5. Helaas was dit team echt te sterk voor ons. Ze speelde erg snel. We moesten ons eigen spel proberen te spelen en niet in dat van hen mee gaan. Dat lukte in het begin niet zo goed. Later ging dat beter, maar we konden de achterstand helaas niet meer binnen de tijd goed maken. Ook de tweede set liep niet vlekkeloos. De service van de tegenstanders was ook erg strak waardoor er veel punten vielen. Jammer, op naar de laatste wedstrijd ( 16-19 en 14-19 )

4e wedstrijd tegen Utrecht 4:

De eerste set verliep vlekkeloos en wonnen we dan ook met 15 punten voorsprong. De mannen scoorde punt na punt met prachtige aanvallen! Rob had een prachtservice serie waar de tegenstanders niet tegenop konden. ( 25-10 ).

Dan denk je dat de tweede set ook een eitje moet zijn, maar helaas. Paniek in de tent. We speelde niet op onze eigen positie. En veel punten vielen in het welbekende “gat”. Erg jammer ( 17-19- ). Toch nog beter op trainen 😊.

Laatste wedstrijd moesten we nog fluiten en tellen. De helft van het team kon alvast gaan douchen om na de wedstrijd moe en voldaan huiswaarts te keren.

Op naar de volgende! André nogmaals dank!