Clinics

Clinics

Clinics
Clinics

Volleybalclinic :
Volleybalvereniging Vrijstad geeft volleybalclinics voor bedrijven. Geheel naar uw wensen verzorgen wij voor u een clinic die bij u past. De clinics dienen als doel om de kennis van de volleybalsport te vergroten onder de deelnemers en deze enthousiast te maken voor volleybal.

Waarom een volleybalclinic voor uw bedrijf ?
Een dagje of avondje eruit waarin teambuilding, bewegen en plezier centraal staan. Op een simpele en leuke manier worden de basisprincipes van het volleybal aangeleerd en zullen u en uw werknemers ervaren hoe het is om deze dynamische sport te beoefenen. Even lekker sportief eruit met collega’s, de afdeling of het team waarin je werkzaam bent?

Een volleybalclinic is de ideale manier om mensen op een informele manier met elkaar in contact te brengen. Meer bewegen en dus een fysiek en mentaal gezondere gesteldheid van het lichaam en de geest. Hierdoor zal de kwaliteit en kwantiteit van het werk omhoog gaan. Sporten maakt je krachtig en energiek. Tevens zal hierdoor de stress op het werk afnemen en bij werknemers zorg dragen voor een hogere arbeidsintensiviteit. Als dit alles dan ook nog gepaard gaat met de focus op teambuilding en een dynamische dag of avond uit voor uw bedrijf, zijn de voornaamste voordelen van dit bedrijfsuitje genoemd.

Het is een unieke gelegenheid om te werken aan teambuilding en motivatie. Naast gezondere werknemers bevordert het de teamgeest. Als u iets origineels wilt organiseren, waar uw personeel of klanten nog lang over zullen praten, dan zijn onze clinics hét middel!

Wat houdt het in ?                       
Tijdens deze clinic komen de verschillende onderdelen van het volleybal aan bod. De clinic begint met een echte volleybal warming-up, gevolgd door techniek en tactiek in de vorm van diverse volleybaloefeningen voor de deelnemers. Uiteindelijk wordt er afgesloten met een wedstrijd of een onderling toernooi. De clinic (of volleybaltraining) wordt gegeven door spelers, die zelf al jaren in het volleybalcircuit actief zijn.

Tijdens de clinic zullen de basishandelingen als passen, opzetten, aanvallen, blokkeren, verdedigen en serveren op een leuke en simpele manier aan de orde komen.

De clinic is opgebouwd op een manier die toegankelijk is voor iedereen. De clinic zal ongeveer anderhalf uur duren. De nadruk wordt gelegd op plezier en gegarandeerd geeft deze clinic uw bedrijf een volleybalervaring om nooit meer te vergeten!

Locatie :
De volleybalclinic wordt gehouden in het Sport & Event Center te Beusichem, de thuisbasis van volleybalvereniging Vrijstad. Behalve de beschikking over kleedkamers en trainingsfaciliteiten kan er ook gebruik worden gemaakt van de bar en restaurant. Deze ruimte is uitermate geschikt als locatie voor een lunch/diner voorafgaand of na uw bedrijfsuitje. Een geheel verzorgde catering kan worden aangereikt in de vorm van een staand buffet, zittend buffet, lunch of meergangendiner en een ruim scala aan culinaire variaties.

Wat zijn de mogelijkheden ?
Het is in principe maatwerk. U kunt kiezen voor 1 of meerdere onderdelen zoals:

* Ontvangst koffie/thee
* Volleybalclinic ( 90 minuten )
* Koud/warm Buffet
* Bittergarnituur
* Borrel

Informatie :
Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie, neem via onderstaande link contact op met onze technische commissie. Zij staan u graag te woord en kunnen u adviseren over de diverse mogelijkheden.

tc@vvvrijstad.nl