Verenigingsnieuws

Verenigingsnieuws

Verenigingsnieuws
Verenigingsnieuws
Gezonde Volleybowls bij Vrijstad!

date_range 24 oktober 2018 person Herman Jurgens

De VolleyBowl is de nieuwe healthy pleasure voor sportliefhebbers en werd afgelopen zomer door de NeVoBo, in samenwerking met hun partner Rabobank tijdens Volley 2018 Lees meer »

Nieuwe website v.v. Vrijstad!

date_range 10 september 2018 person Herman Jurgens

Met enige trots presenteren wij als volleybalvereniging Vrijstad onze nieuwe website aan u. Onze ‘oude’ website dateerde alweer van 2007 en was hard aan vervanging Lees meer »

Vrijstad zoekt nog nieuwe leden!

date_range 6 september 2018 person Herman Jurgens

Zin om te volleyballen? Recreatief maar toch ook sportief? Goed nieuws: Volleybalvereniging Vrijstad is op zoek naar nieuwe leden. Wij zijn een kleine, maar gezellige Lees meer »

Bedrijfsuitje organiseren?

date_range 31 augustus 2018 person Herman Jurgens

Wilt u een bedrijfsuitje organiseren met een sportieve uitstraling? Zoekt u een unieke gelegenheid om te werken aan teambuiling en motivatie voor uw personeelsleden; dan Lees meer »

Inloopavonden v.v. Vrijstad

date_range 23 augustus 2018 person Herman Jurgens

De zomervakantie is bijna voorbij en het nieuwe sportseizoen staat weer voor de deur. Tijd om de sportschoenen weer eens uit de kast te halen. Lees meer »

Vrijstad en Privacy

date_range 25 juli 2018 person Herman Jurgens

Hoe gaan wij om met de privacyregels voor het gebruik van persoonsgegevens en foto’s van onze leden? Volleybalvereniging Vrijstad en de Algemene Verordening Gegevensbescherming ( Lees meer »

Schema 2018-2019

date_range 25 juli 2018 person Herman Jurgens

Het nieuwe wedstrijdschema voor het nieuwe seizoen 2018-2019 is bekend. Zodoende kan iedereen alvast de desbetreffende speeldata in zijn/haar agenda zetten, zodat de teams op Lees meer »

Nieuwsbericht

date_range 24 juli 2018 person Herman Jurgens

Met enige trots willen wij u melden dat met ingang van het nieuwe seizoen 2018-2019 volleybalvereniging Vrijstad met een compleet nieuw damesteam zal gaan starten. Lees meer »

Nieuwe Shirts Mix 2

date_range 23 juli 2018 person Herman Jurgens

Tandprotheticus Jan Maarten Volgers is opnieuw shirtsponsor van het 2e mixteam van v.v. Vrijstad: Jan Maarten Volgers overhandigde het nieuwe wedstrijdshirt bij wijze van uitzondering Lees meer »

Nieuwe Shirts Mix 1

date_range 14 juli 2018 person Herman Jurgens

Karakteruitvaart is de nieuwe shirtsponsor van het 1e mixteam van v.v. Vrijstad: Eigenaar Peter Bos van Karakteruitvaart verraste het 1e mixteam van v.v. Vrijstad, uitkomend Lees meer »