Sponsoren

Sponsoren

Sponsoren
Sponsoren

Sponsoren zijn belangrijk, zeker voor een kleine vereniging als v.v. Vrijstad. Wij zijn dan ook enorm trots op onze sponsoren, welke volleybalvereniging Vrijstad een warm hart toedragen. Mede door hun financiële bijdrage kunnen wij voorzien in de behoefte van onze leden en vooruit kijken naar de toekomst.

Hieronder een overzicht van onze sponsoren, waarbij u met een klik op de link wordt doorverwezen naar hun website.

 

 


Een eeuw geleden werd Slagerij Burggraaf een feit in de gemeente Culemborg. Een eeuw later zijn de familie en de slagerij nog steeds een begrip in deze stad. Het bedrijf werd in 1906 gestart, toen werden ze spekslager genoemd omdat er in die tijd alleen varkensvlees werd verwerkt. Pas later kwam de worstmakerij erbij, dit is een grote liefhebberij van slagerij Burggraaf.

Meer info : www.burggraaf.keurslager.nl

 

De Bron B.V. is een zelfstandig bureau voor Personeel en Organisatie, gevestigd te Culemborg. Het bureau is in 1990 opgericht door Paul Westerman, die nog steeds (en met veel plezier) als directeur/ grootaandeelhouder aan het bureau verbonden is. De Bron B.V. is een van de kleinste P & O-adviesbureaus in Nederland. Welgeteld één persoon staat op de pay-roll, Paul dus.

Meer info : www.debronbv.nl

 

Drankenspecialist van Rooij is gespecialiseerd in het speciale. Maar ook het ‘gewone’ vindt u bij ons. Niet alleen uit Culemborg en de regio, maar uit alle delen van Nederland weten de liefhebbers ons te vinden. Of het nu gaat om dat ene speciale biertje, die zeldzame whisky of een goed wijn(spijs) advies, al vele jaren weten de liefhebbers ons te vinden. En dat alles voor een eerlijke prijs!

Meer info : www.drankenspecialist.net

 

Gebroeders de Ronde is een veelzijdig aannemersbedrijf op het gebied van groenvoorziening, cultuurtechniek, wegenonderhoud en riool- en straatwerk, gevestigd te Beusichem. De centrale ligging in het westen van de Betuwe maakt het mogelijk efficiënt te werken door een groot deel van Nederland. Door onze kennis en vakmanschap staan we garant voor een professionele en persoonlijke aanpak.

Meer info : www.gebrderonde.nl

 

Kroezen, het grootste verzekeringskantoor in de regio Rivierenland, is een kantoor dat begrijpt wat haar klanten beweegt. Met ruim 100 medewerkers leveren wij maatwerk aan vele zakelijke en particuliere klanten. Of het nu gaat om particuliere verzekeringen, pensioenen, verzekeringen voor uw bedrijf, employee benefits of hypotheekadvies, Kroezen heeft de gepaste oplossing!

Meer Info : www.kroezen.nl

 

Meerlo interieur dé specialist op het gebied van comfortabel en sfeervol wonen. Ons doel is om samen met u tot verrassende oplossingen voor al uw woonwensen te komen. Ontzorgen hoort hier natuurlijk ook bij. Om dit te kunnen verwezenlijken en u persoonlijk van dienst te kunnen zijn, kunt u een afspraak maken via ons contactformulier of bellen…

Meer Info : www.meerlointerieur.nl

 

Sport & Event Center Beusichem is een gezellige en sportieve locatie voor jong en oud. Ons enthousiaste team staat altijd voor je klaar om je gezellige en sportieve activiteiten te bieden. Kom Paintballen, Bowlen, Tennissen, Squashen en ontdek de diverse sportactiviteiten in onze sporthal. Daarna kun je lekker eten of gezellig borrelen en genieten van onze leuke locatie!

Meer Info : www.sporteventcenter.nl

 

Tandprothetische Praktijk Volgers is een kleinschalige praktijk gevestigd op industrieterrein Pavijen aan de Textielweg 16 in Culemborg. Onze praktijk kenmerkt zich door een ontspannen sfeer,  kleinschaligheid,  persoonlijke benadering en laagdrempeligheid. Doordat uw prothese niet alleen aangemeten, maar ook vervaardigd wordt in het inpandige laboratorium in de praktijk bent u altijd verzekerd van de grootst mogelijke zorg en aandacht.

Meer Info : www.volgers-kunstgebitten.nl

 


De optiekzaak waar u terecht kunt voor: (Zonne)brillen, Contactlenzen, Optometrie, Orthoptie en Hoortoestellen. Kom gezellig eens kijken naar de nieuwste collectie monturen en laat u adviseren door gediplomeerd personeel. Ook informeren wij u graag over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van contactlenzen.

Meer Info : www.wilfreddejong.com